Versenyeredmények

Gönczys Kis Tudósok az I. helyen

A természettudományok népszerűsítésére hirdette meg csapatversenyét a tanév elején a Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium a Hajdú-Bihar megyei általános iskolák 7-8. évfolyamos diákjai részére.

A versenyzők biológia, fizika, földrajz, kémia tantárgyból mérték össze ismereteiket, kreativitásukat, környezettudatosságukat.

Országos I. helyezés a Bolyai Matematika Csapatversenyen

A Bolyai Matematika Csapatverseny döntőjén rendkívül szép eredményt, országos 1. helyezést ért el a harmadikosok négy fős csapata: Papp Sára, Baráth Bence, Szilágyi-Lund Hanna, Gorzsás Bence.

Bolyai Matematika Csapatverseny

A 2020. november 13-án megrendezett Bolyai Matematika Csapatverseny megyei fordulóján Hajdú-Bihar megye 20 harmadik évfolyamos csapata mérte össze tudását a matematikai tehetségterületen.

I. helyezést elérve megyénket képviselhetik az országos döntőn:

 Baráth Bence, Papp Sára, Szilágyi-Lund Hanna, Gorzsás Bence.

Gönczys sikerek a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen

Az őszi időszakban kiváló bizonyítási lehetőség iskolánk nyelvészeti területén tehetséges tanulóinak a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny. A 3. évfolyam 3 csapata élt ezzel a lehetőséggel és a Munkaiskola Alapítvány támogatását is elnyerve beneveztek a tanulmányi versenyre.

November 6-án, a rendkívüli helyzetre való tekintettel, az online térben megrendezett verseny rendben zajlott le. A több hetes felkészülés, a szorgalom, a csapattagok kitartó munkája és együttműködése nagyon szép eredményekhez vezetett.

Országos eredmény a honismereti versenyen

Budai Kamilla 5.a osztályos tanuló az Országos Honismereti Tanulmányi Versenyen rendkívül szép eredményt,  országos 1. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Gárdonyi Sándor tanár úr.

Út az országos döntőig

2019. szeptemberétől lelkesen készültünk a novemberben megrendezésre kerülő Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyre. Megérte, hiszen a megyei fordulón több, mint ötven negyedikes csapatot magunk mögött hagyva, sikerült megszerezni diákjainknak az első helyezést.

Kiemelkedő eredmények a KOMPLEX Megyei Versenyen

2019. november 14-én rendezte meg a Debreceni Kazinczy Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a KOMPLEX Megyei Versenyét.

A második évfolyamon a meghirdetett „Szépíró versenyen” Papp Sára 2. lett.

A „Szépolvasó versenyen” Mihalovics János 1., Szilágyi-Lund Hanna 2. helyezést ért el.

Díjazott alkotás a „Benedek napi versenyen”

2019. november 22-én a Debreceni Benedek Elek Általános Iskola szervezésében a „Benedek napi versenyek” záró rendezvényén vehette át Lente Zétény Attila iskolánk 2. b osztályos tanulója a meseillusztrációjáért járó oklevelét. A megyénkből beküldött sok szép alkotás közül a rajzát a zsűri a III. helyre rangsorolta. Gratulálunk Zéténynek!

Szövegértésből is jeles!

2019. november 22-én rendezte a püspökladányi Kálvin Téri Általános Iskola a megyei szövegértési versenyét. Az „Olvasom. Értem” az egyik legnívósabb verseny a szövegértés területén: komoly felkészültséget, anyanyelvi jártasságot, koncentrációt és kitartást igényel a versenyzőktől. A gönczys diákok szívesen vesznek részt a rangos megmérettetésen, nemcsak a versenyt, hanem a hozzá kapcsolódó kísérő programokat is nagyon szeretik. Ráadásul külön öröm, hogy évről évre sok tanítványunk végez az élmezőnyben. Így volt ez ebben a tanévben is!

Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny 2019.

Ebben a tanévben is eredményesen szerepeltünk a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny körzeti fordulóján. Minden évfolyamon szépen helyt álltak a gönczys diákok, tovább öregbítették az iskola jó hírét: együtt dolgozásból jelesre vizsgáztak. A 4. a osztályosok csapata a tavalyi első helyezését megerősítve ismét az országos döntőben képviseli megyénket és a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskolát.

Lássuk a körzeti forduló eredményeit!

/container -->